Het verhaal achter Moonskin

Moonskin betekent voor mij een persoonlijke ode aan de yoga en in het bijzonder aan mijn overleden man Matz Maan, aan wie ik veel te danken heb.

Waar ook ter wereld ik met Matz woonde en werkte, ik raakte altijd weer gefascineerd door de lokale yogakleding. Ik heb talloze modellen gezien en verschillende stoffen gevoeld in mijn zoektocht naar de perfecte fit. Gekscherend, maar met een wederzijdse liefde voor sport en yoga, noemden Matz en ik dit ons ‘Maan-projectje’. Op die momenten niet realiserend dat dit project mij uiteindelijk zou leiden naar Moonskin. Een passievol en uit ervaring en eigen behoefte geboren merk, voor perfect zittende yoga-en sporttops.

Nu presenteer ik Moonskin met grote trots aan de wereld. Als eerbetoon aan Matz die veel gaf om comfort, om vrienden, om het echte leven zonder opsmuk. Wij waren dé perfect fit.
Al deze waarden zijn verenigd in mijn yogatops. Een perfecte fit en een comfortabel gevoel, anywhere, anyhow. Een gevoel dat ik graag doorgeef aan jou!

Embrace and Enjoy.

Chandra Maan
Oktober 2016

Moonskin: door gebruikers voor gebruikers

Je zou kunnen stellen dat ik yoga adem en leef. Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door yoga. Deze passie geef ik al meer dan 25 jaar door in mijn eigen yogastudio en daarbuiten.

Mijn ervaringen en die van mijn yogi’s tijdens het beoefenen van yoga-asana’s (houdingen) hebben mij geleerd dat yoga- en sportkleding heel belangrijk is om je comfortabel in te voelen en te bewegen tijdens de les. Welke pose je ook aanneemt, je wilt dat je shirt goed blijft zitten.

Ik vind het geweldig om te zien dat steeds meer mensen yoga een vaste plek in hun leven geven. Ik beschouw yoga als een bewuste levensstijl met balans tussen het mentale en het fysieke. De oer-yoga is duizenden jaren geleden ontstaan en ‘is here to stay’!

Gaandeweg ben ik gaan inzien dat er eigenlijk geen echt geschikte yogakleding te krijgen is.
Er is steeds meer beschikbaar van de bekende (sport)merken, maar aan de juiste pasvorm, die rekening houdt met comfort in alle lichaamsbewegingen tijdens de yoga- en sportsessies, is geen aandacht geschonken. Het ziet er vaak blits uit maar is bepaald niet functioneel. Het gaat erom dat beoefenaars zich comfortabel en lekker voelen tijdens de les. Welke pose je ook aanneemt, je shirt moet als een tweede huid voelen. In mijn visie moet yoga- en sportkleding er goed uit zien én ook de perfecte pasvorm hebben!

Daarom maak ik met veel liefde en passie ‘Moonskin Perfect fit Yoga wear’, voor vrouwen en mannen. Moonskin yogakleding is gemaakt van 100% ventilerende Italiaanse jersey, die er voor zorgt dat het shirt je comfort geeft. Om het comfort voor vrouwen te optimaliseren zijn de tops voorzien van een geïntegreerde B.H. (buste ondersteuning) zodat een yogasessie of sport work-out zonder enige afleiding kan worden uitgevoerd. Moonskin is Dutch Design, door mijzelf ontworpen en vervaardigd in Nederland! Al onze kleding wordt voor jou gemaakt in een Amsterdams naaiatelier.

Moonskin is ontwikkeld door gebruikers voor gebruikers. Het staat voor een perfecte fit en een comfortabel gevoel, anywhere, anyhow. Een gevoel dat ik graag doorgeef aan jou!

Embrace and Enjoy.

Onze resellers:
http://www.saktiisha.com
http://www.zuivergeluk.nl
http://www.jadorlife.nl
http://www.merlijn.eu
http://www.flowyogaleiderdorp.nl